+38 (044) 206-69-00 [email protected]
  • Русский
  • English
  • Українська

Про компанію

«НВП «Промавтоматика» динамічно розвивається. Поставивши завдання широкої регіональної взаємодії з потенційними клієнтами, компанія вирішила її, виконуючи комплексне постачання продукції для електроенергетики.

Комплекс

Комплексне постачання пристроїв релейного захисту, автоматики, контролю та управління приєднань

Проектування

Проектування та організація диспетчеризації телемеханізованих об’єктів та обробки телемеханічної (ТМ) інформації

Впровадження

Впровадження світового передового досвіду, нових рішень та розробок у освоєнні перспективних технологій та напрямків

Консультації

Технічне консультування щодо вибору та застосування пристроїв захисту, автоматики, контролю та управління приєднань

Семінари

Проведення семінарів з використання мікропроцесорних пристроїв захисту, автоматики, контролю та управління приєднань та обладнання для забезпечення електробезпеки

Підтримка

Підтримка проектів

Мета компанії — максимально ефективне вирішення завдань клієнта в галузі модернізації систем енергозабезпечення та енергорозподілу підприємств, автоматизації процесів управління обладнанням розподільних мереж.

«НВП «Промавтоматика» сьогодні займає лідируючі позиції на українському ринку в галузі комплексних постачань релейних захистів та електрообладнання для забезпечення електробезпеки. Успішна робота компанії дозволила їй стати надійним партнером провідних підприємств України. Надійність і стабільність компанії підтверджена бездоганною репутацією, кількістю клієнтів, що постійно збільшується. Розуміючи всю відповідальність, що лежить на нас як на постачальниках, у такій відповідальній галузі як електроенергетика, ми завжди можемо запропонувати найкращий варіант комплексного постачання. Тому Ви можете бути впевнені в тому, що в максимально короткі терміни за найконкурентнішими цінами Вам буде поставлена ​​вся номенклатура високоякісної електротехнічної продукції.

Інтелектуальний потенціал «НВП «Промавтоматика» у поєднанні з досвідом, гнучкою ціновою, технічною та економічною політикою забезпечують нашій компанії та її партнерам лідируючі позиції на ринку електроенергетики сьогодні і дозволяють впевнено дивитися в майбутнє. Продукція, що поставляється «НВП «Промавтоматика» сертифікована Держстандартом України, має високі технічні характеристики та сучасний дизайн. «НВП «Промавтоматика» працює за стандартами серії ISO 9000. У пристроях серії МРЗС-05 реалізовані власні оригінальні конструкторські та програмні рішення, у їхньому виробництві використовуються сучасні технології та найновіша елементна база провідних світових виробників. На основі пристроїв серії МРЗС-05Л, MRZS і програмно-апаратного комплексу «promHMI» створюються автоматизовані системи диспетчерського управління електричними мережами (АСДУ).

На підприємстві проведено великий обсяг роботи з розробки та впровадження системи управління якістю відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001:2015. Підприємство пройшло сертифікацію та отримало сертифікат, який підтверджує, що система менеджменту якості розробки та виготовлення виробів усієї номенклатури відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015. Кваліфіковані фахівці підприємства передають свої знання та багаторічний досвід спеціалістам, які обслуговують в експлуатуючих організаціях пристроїв релейного захисту, організовуючи навчання (за попередніми заявками).

Розроблені мікропроцесорні релейні захисту серії МРЗС – 05, МРЗС-05Л, MRZS успішно експлуатуються:

у всіх обленерго України

на теплових електростанція

на провідних підприємствах металургії

гірничодобувної промисловості

на підприємствах нафтогазовидобувної галузі

на центральних стадіонах